Voor ons waren twee aspecten het allerbelangrijkste; mooie spullen en iets goed willen doen voor de maatschappij. Ook willen wij een bijdrage leveren en iets veranderen aan het gemak waarmee men spullen weggooit. Spullen die je nog prima kan gebruiken. Ik heb jarenlang een timmerbedrijf gehad en had vaak restmaterialen over daar maakte ik spullen voor in ons huis. Mijn vrouw maakte wat daarvan weer over was persoonlijke cadeautjes voor familie en vrienden met verjaardagen.

“Hergebruik is het nieuwe nieuw.”

Het verzamelen van vintage meubel/ woonaccessoires en gebruikte materialen doen wij eigenlijk heel onze leven al, een soort 2e natuur voor ons. Al onze spullen en materialen zijn zorgvuldig geselecteerd, sommige gebruikte materialen worden verwerkt in onze eigen ontwerpen die de naam ”ARMAR DESIGN” meekrijgen. O.a. lampen, meubels, woonaccessoires en gepersonaliseerde cadeaus.  Laat u eens verrassen door onze ongebruikelijke materiaalkeuzes. De producten die wij maken zijn vaak uniek, of in zeer beperkte oplage verkrijgbaar. Alle meubels/ accessoires hebben persoonlijke aandacht gekregen, en dat is waarmee wij ons onderscheiden.

Dus zijn wij de uitdaging aangegaan om van gebruikte materialen weer iets nieuws en ook eigentijds te maken. In het verleden hebben wij met onze eigengemaakte en vintage (hobby) producten op handmade markten gestaan en kregen geregeld de vraag, waarom doen jullie ook niet online verkopen (wij deden deze markten maar enkele keren per jaar). Men vond onze producten gecombineerd met vintage heel leuk gedaan. En dat heeft ons aan het denken gezet.

Het begon met het idee dat we een pand moesten hebben (magazijn) om daar vanuit onze producten online te gaan zetten. Wij hadden al heel lang een pand in ons gedachte dat perfect bij ons paste en deze stond ook al geruime tijd leeg. Dus toen wij hiermee bezig gingen kregen we te horen dat ze er al andere plannen mee hadden. Helaas dus op zoek naar iets anders. Totdat we ineens een telefoontje kregen en de vraag werd gesteld, of we nog geïnteresseerd waren. Nou en of we geïnteresseerd waren.

We hadden bedacht dat we het gingen gebruiken om daarvan uit via onze webwinkel te gaan verkopen maar gaandeweg het opknappen en het inrichten kwamen we erachter dat we eigenlijk best wel leuke spullen hadden, en het pand er toe uitdaagde en ook zonde vonden om het alleen maar als een magazijn te laten. Dus toen hebben we besloten om er 2 dagen in de week (kijken of het gaat lopen) een fysieke winkel van te maken, en ook de mensen de gelegenheid te geven om hun gekochte producten op te komen halen en gelijk een rondje kunnen maken in de winkel. Tevens krijgen de mensen de gelegenheid om via een afspraak de online gekochte producten ook af te komen halen.

Voel je welkom in onze voormalig Postsorteercentrum als winkel aan de Molenstraat 25, 3291 EE te Strijen (Gemeente Hoeksche waard). Onze winkel is te bezoeken na telefonische afspraak. mobiel Arnus 06-40584273.  Parkeren gratis aan de zijkant van het pand.

TEVENS VERKOPEN WIJ OOK VIA ONZE FB site fb@sunrasalvagehandmade / Insta @sunra_handmade_design  & MP Marktplaatshttps://www.marktplaats.nl