Voor ons waren twee aspecten het allerbelangrijkste; mooie spullen en iets goed willen doen voor de maatschappij. Ook willen wij een bijdrage leveren en iets veranderen aan het gemak waarmee men spullen weggooit. Spullen die je nog prima kan gebruiken. Ik heb jarenlang een timmerbedrijf gehad en had vaak restmaterialen over daar maakte ik spullen voor in ons huis. Mijn vrouw maakte wat daarvan weer over was persoonlijke cadeautjes voor familie en vrienden met verjaardagen.

“Hergebruik is het nieuwe nieuw.”

Het verzamelen van vintage meubel/ woonaccessoires en gebruikte materialen doen wij eigenlijk heel onze leven al, een soort 2e natuur voor ons. Al onze spullen en materialen zijn zorgvuldig geselecteerd, sommige gebruikte materialen worden verwerkt in onze eigen ontwerpen die de naam ”ARMAR DESIGN” meekrijgen. O.a. lampen, meubels, woonaccessoires en gepersonaliseerde cadeaus.  Laat u eens verrassen door onze ongebruikelijke materiaalkeuzes. De producten die wij maken zijn vaak uniek, of in zeer beperkte oplage verkrijgbaar. Alle meubels/ accessoires hebben persoonlijke aandacht gekregen, en dat is waarmee wij ons onderscheiden.

Dus zijn wij de uitdaging aangegaan om van gebruikte materialen weer iets nieuws en ook eigentijds te maken. In het verleden hebben wij met onze eigengemaakte en vintage (hobby) producten op handmade markten gestaan en kregen geregeld de vraag, waarom doen jullie ook niet online verkopen (wij deden deze markten maar enkele keren per jaar). Men vond onze producten gecombineerd met vintage heel leuk gedaan. En dat heeft ons aan het denken gezet.

Het begon met het idee dat we een pand moesten hebben (magazijn) om daar vanuit onze producten online te gaan zetten en vanuit een stenen winkel te gaan verkopen, wat heel leuk is geweest. Maar nu na 5 jaar waar intussen corona begon 2020  en lockdowns  voor de winkel  en uiteindelijk de kosten van energie die pan uitrezen. Hebben wij besloten om te stoppen met de stenen winkel en zoals wij ooit begonnen zijn 5 jaar geleden gaan wij weer via MP en online verkopen. (dus hou het in de gaten, blijven leuke dingen hebben)

WIJ VERKOPEN WEER VIA ONZE FB site fb@sunrasalvagehandmade / Insta @sunra_handmade_design  & MP Marktplaatshttps://www.marktplaats.nl